Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vanaf maart 2016 maakt Meerwijk Schoonmaakbedrijf deel uit van het familiebedrijf Romaro Schoonmaakgroep, een professionele topspeler binnen de schoonmaakbranche.

Alle werkmaatschappijen binnen de groep hebben hun eigen identieke, familiaire karakter en werken vanuit eigen vestigingen in het land. Op deze manier blijft de lokale en regionale betrokkenheid richting onze opdrachtgevers geborgd.

Meerwijk Schoonmaakbedrijf is in de breedste zin van het woord een echt familiebedrijf. Er werken meerdere families al generaties lang in onze schoonmaakorganisatie.  Dat familiegevoel zie je ook terug in de 'drive' die onze organisatie heeft. Echt iedereen gaat er binnen Meerwijk Schoonmaakbedrijf voor om de ambities van het bedrijf waar te maken! Schoonmaken zit in ons DNA.

Meerwijk Schoonmaakbedrijf is een professionele dienstverlener in schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en bedrijfsdiensten. 

Al decennia zijn wij er van overtuigd dat een schone werkomgeving zorgt voor plezier, gezondheid, veiligheid en betere prestaties van uw medewerkers. Onze mensen zijn getraind in kwaliteit en veiligheid, hebben een pro actieve houding en zijn gekwalificeerd om hun werk hoogwaardig te doen.

“Meerwijk Schoonmaakbedrijf  is groot genoeg om de meest complexe opdrachten, van kantoren tot industrieterreinen, succesvol uit voeren en klein genoeg om iedere klant te waarderen en te ontzorgen.”

Onze kernwaarden

Afbeelding voor Onze visie

Feitelijk is 'Maakt schoon!' ons mission statement.

Meerwijk Schoonmaakbedrijf staat voor professionele en innovatieve dienstverlening op het gebied van schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ondersteunende bedrijfsdiensten waar, door hooggekwalificeerde mensen, complexe en kleine opdrachten altijd naar volle tevredenheid van de klant en kostenefficiënt worden opgepakt en gerealiseerd, met vier kernwaarden als uitgangspunt: duurzaam, dynamisch, menselijk en professioneel.

Meerwijk Schoonmaakbedrijf hanteert in zijn communicatie de slogan: maakt schoon! Hiermee willen wij onze kernactiviteit benadrukken en een garantie afgeven.

Afbeelding voor Onze missie
‘Met elkaar een bijdrage leveren aan een gezondere planeet’


Onze missie: ‘met elkaar een bijdrage leveren aan een gezondere planeet’ is gebaseerd op onze vier kernwaarden:

 • duurzaam: met respect voor de natuur en ons milieu; 
 • dynamisch: actief op social media en diensten afstemmen op de vraag; 
 • menselijk: persoonlijke aandacht, opleiding en begeleiding voor alle medewerkers; 
 • professioneel: leveren van hoge kwaliteit, service gerichtheid en innovatief.
Afbeelding voor Onze aanpak
Voor Meerwijk Schoonmaakbedrijf staat de klant altijd centraal. 

Onze dienstverlening kent een binnen de schoonmaakbranche unieke aanpak, samen te vatten in vier kernwoorden: duurzaam, dynamisch, menselijk en professioneel. Meerwijk Schoonmaakbedrijf is in vier decennia uitgegroeid tot professioneel dienstverlener in:

 • Schoonhouden gebouwen
 • Glas- en gevelreiniging
 • Specialistische diensten
 • Industriēle service

Wij zijn innovatief, vertrouwen op onze aanpak en bewijzen steeds weer dat deze werkt.

Afbeelding voor Onze werkmaatschappijen
Romaro Schoonmaakgroep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen:
 • Romaro Schoonhouden Gebouwen
 • Romaro Industriële Service
 • Mommers Schoonmaak
 • Meerwijk Schoonmaakbedrijf

We zijn zo in staat iedere klant op een uiterst professionele wijze van dienst te zijn, met iedere klant mee te denken en kostenefficiēnt te opereren. Pragmatisme en het simpel in zijn eenvoud houden, staat voorop: klein als het kan, groot als het noodzakelijk is.

Onze diensten

Mommers Schoonmaak background
Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background